Membuat Pembelian

Emailkan maklumat berikut untuk tempahan anda.

1. Tajuk buku
2. Bilangan naskah
3. Nama penuh anda

Alamat email kami: hanniaziz@yahoo.com atau hanniaziz@gmail.com

Kami akan hubungi anda dengan kadar secepat mungkin dengan maklumat berkaitan harga, kos penghantaran dan cara membayar.

Terima kasih.

Tuesday, September 12, 2006

BUKU "POP-UP" UNTUK 4 - 9 TAHUN

HARAP MAAF, KEDUA-DUA BUKU TELAH KEHABISAN STOK.


NO.1 : Allah is Al Khaliq (The Creator)


Mula-mula tengok buku ni, Ameerah, 2 terus je 'kiss' kulitnya dan tak sabar-sabar nak buka sampai berebut dengan Ikhwan, 7. Kita yang tua ni pun seronok lihat dan baca buku ni. Warna-warni sungguh! Memang orang luar negeri ni kreatif dan tahu macamana nak ambil hati budak-budak. Cuba tengok isi dalaman buku ni. Kat sini saya masukkan 3 imej. Kalau nak lihat saiz besar, sila klik kat atas imej ya.
NO.2 : Allah is Ar-Rahman (The Compassionate)


Buku ni memang jadi kegemaran kami sekeluarga dan juga kanak-kanak di sesi Read Aloud kami sama ada di MariBaca atau di Dar Nur al-Zahra'.

Sangat KUKUH sebab KULIT KERAS, kertas di dalam jenis BOD, berWARNA-WARNI, TULISAN BESAR dan ada POP-UP yang kreatif. Ada yang kata buku cam ni tak tahan lama... tapi kami dah guna sejak 3 tahun lepas tapi masih OK, cuma tepi-tepinya dah lembik sikit. Cuba tengok bahagian dalam dia, CANTIK kan? Saiz pun besar sikit SAJA dari tapak tangan.


Haa... kalau rasa nak beli satu untuk anak tersayang tu, cuba tengok di bawah.

HARGA SETIAP SATU: RM39.90
PENERBIT: IQRA BOOK CENTER

Ramai yang berkenan tu... ha jangan tunggu-tunggu, nanti terlepas. Ramadhan pun dah dekat ni, elok kalau bagi hadiah buku begini kat anak. Cepat hubungi saya!!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails