Membuat Pembelian

Emailkan maklumat berikut untuk tempahan anda.

1. Tajuk buku
2. Bilangan naskah
3. Nama penuh anda

Alamat email kami: hanniaziz@yahoo.com atau hanniaziz@gmail.com

Kami akan hubungi anda dengan kadar secepat mungkin dengan maklumat berkaitan harga, kos penghantaran dan cara membayar.

Terima kasih.

Saturday, September 16, 2006

Mari Belajar Bahasa Arab Cara Mudah

SIRI BAHASA ARAB UNTUK KANAK-KANAK.

3 buah buku ini asalnya ditujukan khas untuk kanak-kanak, tapi selepas saya tengok isi kat dalamnya, saya rasa ia sesuai juga untuk sesiapa sahaja yang baru nak berjinak-jinak belajar Bahasa Arab.

Ada Buku 1, Buku 2 dan Buku 3. Siri pengajarannya adalah bertahap dan berpandukan sukatan pelajaran J-QAF, di dalamnya ada bab2 asas, soalan latihan yang jawapannya dikepil kat tengah buku. Tahap semakin susah apabila masuk Buku 2 dan 3, tapi jangan risau sebab pelajarannya taklah susah diikuti.

Kandungan buku ini ASLI kerana pengarangnya iaitu En. Noorli bin Mohd Noor ini memang mahir BA. Beliau anak jati Kelantan, sering berkunjung ke perpustakaan (tmpt. saya kerja) dan segala sususan, gambar, rekaletak, semuanya dibuat beliau sendiri.

Senang kata buku ni SENANG NAK GUNA! Harga pun MURAH je... Setia satu RM10 tapi kalau beli 1 set harganya RM25 sahaja. JIMAT RM5, banyak tu...

Kalau ada yang berminat tu, tolong call saya di 019-9403659 atau email ke cheja@tm.net.my

Okay!

1 comment:

  1. assalammualaikum, ada lagi ke buku arab ni? kalo ada nk ketiga2 tu bleyh dpt diskaun RM5 tu kan?

    time kaseh..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails