Membuat Pembelian

Emailkan maklumat berikut untuk tempahan anda.

1. Tajuk buku
2. Bilangan naskah
3. Nama penuh anda

Alamat email kami: hanniaziz@yahoo.com atau hanniaziz@gmail.com

Kami akan hubungi anda dengan kadar secepat mungkin dengan maklumat berkaitan harga, kos penghantaran dan cara membayar.

Terima kasih.

Tuesday, March 31, 2009

Siri Teladan Sepanjang ZamanRM8.90 senaskah

8 comments:

 1. Assalamualaikum warahmatullah

  Terima kasih atas ucapan yang baik untuk kami. Semoga kita sama-sama mendapat rahmatNya.

  ReplyDelete
 2. Hi Kak Chik! Nice to see new books at your bookstore. I love seeing kids read :)

  Just wanted to let you know I've posted Mr. Linky for March's book reviews if you have any...

  ReplyDelete
 3. Wa'alaikumsalam warahmatullah Pak Latip. Saya tumpang gembira sebab pak Latip suami isteri telah melalui kehidupan bersama yang begitu lama. Moga penuh kebahagiaan.

  ReplyDelete
 4. Hi KittyCat, thanks for the compliment and I'm so sorry for not writing any reviews. Actually I've finished reading 4 books already with the kids but no time to write reviews. I'm going to read yours then.

  ReplyDelete
 5. Hello Kakchik.. Saya peminat blog anda. Saya ingin tahu di Malyasia terutama sekali Johor Popular bookstore, ada tak jual pasal buku-buku mengenai cerita-cerita Al-Quran?? saya ingin sangat membeli buku-buku mengenai Islam.. :)

  ReplyDelete
 6. Hi Norsiah. Terima kasih ya dik kerana sukakan blog kakchik. Semoga norsiah mendapat manfaat darinya. Setahu kakchik mana-mana cawangan Popular ada menjual buku-buku agama cuma kakchik tak pasti berapa banyak jumlahnya. Di Popular Kota Bharu stoknya agak banyak. Cuba norsiah kunjungi kedai buku Badan Cemerlang, setahu kakchik mereka ada kedai yang agak besar di JB. Kalau rasa agak susah, norsiah boleh beli dengan MariBaca. Kakchik sedia membantu.

  ReplyDelete
 7. ok.. terima kasih KakChik. Saya ingin buku pasal perang saudara Islam. Kakchik ada menjualnya? :)

  ReplyDelete
 8. sama-sama norsiah. kalau tajuk khas pasal perang saudara tak ada tapi kakchik cadangkan norsiah bacalah buku-buku novel sejarah Islam, sangat sesuai untuk remaja macam norsiah. bukunya ada dalam kategori

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails