Membuat Pembelian

Emailkan maklumat berikut untuk tempahan anda.

1. Tajuk buku
2. Bilangan naskah
3. Nama penuh anda

Alamat email kami: hanniaziz@yahoo.com atau hanniaziz@gmail.com

Kami akan hubungi anda dengan kadar secepat mungkin dengan maklumat berkaitan harga, kos penghantaran dan cara membayar.

Terima kasih.

Wednesday, April 15, 2009

Siri Bacaan Awal untuk 2 - 7 Tahun (1)

Assalamualaikum semua. Kali ini kakchik nak ketengah buku-buku yang paling kakchik suka cadangkan kepada ibu bapa atau guru-guru tadika untuk dibaca kepada kanak-kanak. Bagi kakchik buku-buku ini mempunyai banyak persamaan dengan gaya buku-buku kanak-kanak dari luar negara dari segi persembahannya. Gambar yang besar, berwarna-warni dengan jumlah perkataan yang bersesuaian bersaiz agak besar. Memang sesuai dengan kanak-kanak berumur 2 - 7 tahun.

Inilah buku-buku dari set Siri Bacaan Awal atau ringkasnya BAWAL yang kakchik jual satu set pada harga RM250.00 sahaja. Tapi set yang lengkap telah pun habis dijual dan yang tinggal hanyalah buku-buku yang dijual berasingan pada harga RM6.50 sebuah.

Kakchik akan kemaskini sedikit demi sedikit untuk semua buku yang masih ada kerana dalam set ini ada 50 buah buku semuanya yang terbahagi kepada 3 tahap. Jadi... tau-tau ajelah proses nak 'upload' kesemuanya agak mengambil masa. Untuk entri pertama ni kakchik masukkan 5 buah buku dahulu seperti di bawah.


Ada banyak tajuk lagi ni. Insya-Allah kakchik akan kemaskini lagi kemudian.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails