Membuat Pembelian

Emailkan maklumat berikut untuk tempahan anda.

1. Tajuk buku
2. Bilangan naskah
3. Nama penuh anda

Alamat email kami: hanniaziz@yahoo.com atau hanniaziz@gmail.com

Kami akan hubungi anda dengan kadar secepat mungkin dengan maklumat berkaitan harga, kos penghantaran dan cara membayar.

Terima kasih.

Saturday, July 04, 2009

Sekitar Gerai di Hari Terbuka OUM Kelantan

Assalamualaikum para pengunjung blog MariBaca. Semoga kalian semua dalam lindungan dan rahmat Allah SWT. Sebagaimana yang kalian tahu, hari ini kakchik berada di tapak gerai sempena Hari Terbuka OUM Kelantan.

Oleh kerana kakchik agak letih maka kakchik akan tinggalkan kalian dengan beberapa keping gambar semasa di gerai siang tadi.


Khemah OUM - pengunjung dijemput mendaftar sebagai pelajar OUM dengan beberapa keistimewaan seperti pengecualian yuran proses dan sebagainya.


Suasana di gerai kami. Adik sudi membantu kakchik - alhamdulillah, nasib baik hari ni dia cuti, senang sikit kerja kakchik. Terima kasih Dik.


Antara pelanggan yang awal.


Mengambil peluang bergambar sebaik selesai menyusun-atur buku.


Kakchik pun mesti mahu merakamkan kenangan.

Syukur ke hadrat Ilahi, walaupun pengunjung tidak seramai di pesta buku tapi jualan kami agak laris. Ada sedikit keuntungan dan bolehlah kami melunaskan baki hutang dengan penerbit buku.

Terima kasih OUM kerana telah memberikan kami peluang untuk menjadi peserta pameran. Terima kasih juga atas cenderahati yang diberikan.


Cenderahati dari OUM.


Ketua Pendaftar OUM, Pn. Kamariah Mohd. Nor datang dari KL dan diminta menyampaikan hadiah kepada para peserta gerai pameran-jualan. Sebenarnya dialah yang menghantar surat tawaran Dermasiswa Dekan kepada kakchik.

OUM, tahun depan jemputlah lagi ya.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails