Membuat Pembelian

Emailkan maklumat berikut untuk tempahan anda.

1. Tajuk buku
2. Bilangan naskah
3. Nama penuh anda

Alamat email kami: hanniaziz@yahoo.com atau hanniaziz@gmail.com

Kami akan hubungi anda dengan kadar secepat mungkin dengan maklumat berkaitan harga, kos penghantaran dan cara membayar.

Terima kasih.

Saturday, January 02, 2010

Pindah

Assalamualaikum kepada semua pengunjung dan pelanggan MariBaca. Semoga semuanya sentiasa mendapat limpah rahmat dan kasih sayang dari Allah SWT.

Terlebih dahulu kakchik mohon maaf banyak-banyak sebab blog MariBaca dibiarkan terbengkala buat beberapa ketika. Sebenarnya kakchik terlalu sibuk dengan pelbagai urusan di saat akhir 2009 hinggalak ke hari ini.

Mohon maaf juga kepada semua yang menghantar SMS dan email membuat pesanan buku, VCD dan sebagainya. Semua pesanan ada yang sedang diproses dan ada yang belum diproses kerana secara agak tergesa-gesa kami perlu berpindah ke lokasi baru.Kakchik harap kalian memberi kami masa dalam bulan Januari ini untuk menyelesaikan urusan di lokasi baru hinggalah kami boleh beroperasi seperti biasa mungkin dalam minggu ke-3 nanti. InsyaAllah semua order akan diselesaikan secepat mungkin.

Sekarang ni kedai masih belum berkemas kerana petang ini baru kami akan memindahkan semua rak dan kotak-kotak. Kali pertama berpindah lokasi memang amat membebankan mental dan fizikal. Tapi demi masa depan yang lebih cemerlang, kami perlu berpindah.

InsyaAllah bila masanya kedai akan dibuka dengan rasmi, kakchik akan maklumkan di sini dan menjemput kalian semua menghadiri pembukaannya.

Terima kasih kerana mempercayai kami.

Wassalam.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails